Audits

ART monitor - Okt 2019

Download de ART monitor van Oktober 2019 (gevalideerd) (596 Kb)

Audits

Om teams verder te helpen in de implementatie van het ART model en tegelijkertijd data te verzamelen voor het ART onderzoek, worden audits gehouden. De audits worden uitgevoerd door hiervoor getrainde auditoren. Audits worden gedaan op basis van de ART monitor.

Auditoren

Audits worden vanuit de perspectieven van de triade gedaan. Auditoren hebben verschillende achtergronden, zoals ervaringsdeskundigen, familie ervaringsdeskundigen, verpleegkundigen, managers, behandelaars of agogen. Auditoren zijn onafhankelijk, hebben ervaring in het werkveld en hebben een training tot auditor gevolgd. Zij werken volgens een vastgestelde werkwijze en gaan diverse items na of de zorg en begeleiding van het team in lijn ligt met de ART-normen.

Auditdag

Tijdens de audit bezoeken twee auditoren gezamenlijk de afdeling of locatie. De auditdag bestaat uit een rondleiding, aanwezigheid bij een multidisciplinair overleg, interviews met teamleden, behandelaren, teamleider, cliënten en naasten, en tot slot een dossiercontrole. Op basis van deze informatie scoren de auditoren de ART monitor.

Coördinatie audits

De ART audits vinden op dit moment plaats in het kader van het ART onderzoek bij de deelnemende organisaties. De coördinatie hiervan ligt bij het Amsterdam UMC.

Informatie

Wilt u meer informatie over de ART audits, neem dan contact op via dit formulier:

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: