Hier vindt u alle publicaties die interessant voor u kunnen zijn:

ART Monitor

In navolging van FACT en HIC is er ook voor ART een monitor. Een monitor helpt ons bij het implementeren van een nieuw kader. Teams hebben concreet iets in handen om aan te werken.

audits ART Stichting HIC&ART amsterdam UMC
Internationale publicatie over de ontwikkeling van het ART model

Lieke J. C. Zomer, Yolande Voskes, Jaap van Weeghel, Guy A. M. Widdershoven, Tom F. M. M. van Mierlo, Bram Berkvens, Bert Stavenuiter and Lisette van der Meer.

audits ART Stichting HIC&ART amsterdam UMC
The Active Recovery Triad monitor: evaluation of a model fidelity scale for recovery‑oriented care in long‑term mental health care settings.

Lieke Johanna Cornelia Zomer, Lisette van der Meer, Jaap van Weeghel, Anne Laura van Melle, Henrica Cornelia Wilhelmina de Vet, Martijn Kemper8, Guy Antoine Marie Widdershoven and Yolande Voskes.

audits ART Stichting HIC&ART amsterdam UMC
 Zomer et al. (2020) Active Recovery Triad (ART). Ontwikkeling en implementatie van een zorgmodel in de langdurige ggz.

Via deze link treft u een Nederlands artikel over de ontwikkeling van het het onderzoek naar het ART model in het tijdschrift Participatie en herstel

Wilt uzelf iets bijdragen voor deze pagina?

Maak dan gebruik van dit formulier

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: